Polis'te yas: Polisevlerindeki eğlencelere ara verildi

Haber Giriş : 22 Aralık 2004 07:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya, Düzce, Denizli ve Çanakkale Emniyet müdürlükleri, 5 polisin şehit edilmesi nedeniyle yas ilan etti. Polisevlerindeki eğlencelere ara verildi

Sakarya, Düzce, Denizli ve Çanakkale Emniyet müdürlükleri, Özel Harekât'ta görevli 5 polisin şehit edilmesi nedeniyle yas ilan etti. Polis ailelerinin birbirine bağlı olduğunu vurgulayan Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, "Arkadaşlarımıza saygı amacıyla Emniyet olarak 3 gün yas ilan ettik. Emniyet görevlileri, 3 gün boyunca eğlence gibi herhangi bir sosyal etkinliğe katılmayacak. Polisevinde de eğlenceye ara verilecek" dedi.

Düzce Emniyet Müdürü Saim İşlek de, polise, 3 gün boyunca herhangi bir eğlence düzenlenmemesi talimatı verdi. İşlek, "Silah ve dava arkadaşlarımızın hunharca katledilmesi bizi derinden üzdü. Şehitlerimizin aileleri ıstırap içindeyken, bizim eğlenmemizi pek ahlaki bulmuyorum" diye konuştu.

Çanakkale Emniyet Müdürü Haluk Bahçekapılı ise, telsizle, il merkezi ve ilçelerdeki polisevi ve sosyal tesislerinde bir hafta müzik yayını yapılmaması talimatını verdi.
Denizli Emniyet Müdürü İhsan Ünal, Musul'da öldürülen polisler için, 1 hafta süreyle polisevinde eğlence düzenlenmemesine karar verdiklerini söyledi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber