'Bronşit' dediler, mide kanamasından öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2009 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde 10 aylık Beyza Sunay, bronşit şüphesiyle götürüldüğü özel hastanede mide kanamasından yaşamını yitirdi. Doktorların bebeğin mide kanamasından öldüğünü söylemesi üzerine polise başvuran anne 24 yaşındaki Dilek Çobanoğlu, otopsi yapılmasını istedi. Beyza bebeğin ölüm nedeni İzmir Adli Tıp'tan gelecek raporla kesinleşecek.

Bir süre önce eşi Hüseyin Sunay'dan boşanan Dilek Çobanoğlu, dün öğlen saatlerinde rahatsızlanan 10 aylık kızı Beyza'yı babası Kamil Çobanoğlu'yla birlikte özel bir hastaneye götürdü. Hastanenin acil servisinde yapılan müdahalenin ardından servise alınan Beyza bebek, gece fenalaşarak yaşamını yitirdi. Bronşit nedeniyle hastaneye getirildiği öne sürülen bebeğin ölüm nedeni olarak mide kanamasının gösterilmesi üzerine Çobanoğlu ailesi, otopsi yapılmasını istedi. Bebeğin cesedi geniş kapsamlı otopsi için İzmir Adli Tıp'a gönderildi. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anne Dilek Çobanoğlu, ?Bebeğim Beyza'yı bronşit nedeniyle hastaneye götürdük. Serum takıldı, değişik iğneler yapıldı. Bebeğimin mide kanamasından öldüğünü söylediler. Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre ölüm nedenini öğreneceğiz. Şu anda kimseyi suçlayamam? dedi.

Dede Kamil Çobanoğlu da, ?Acil serviste bir süre yattı. Daha sonra yoğun bakıma çıkardılar. Gece ?bebek fenalaştı' dediler bir süre sonra da torunumun cesedini verdiler? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber