Bu pazar Anneler Günü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2009 12:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara - Mayıs ayının 2. pazarı herkese "Anneler Günü"nü hatırlatıyor. Sevginin, fedakarlığın, sıcaklığın ve sonsuz hoşgörünün sembolü olan anneler, bu özel günde çocuklarının kendilerini hatırlamasını bekliyor.

Her ne kadar annelerimize bir tek günü değil, tüm günleri adasak da Anneler Günü, onlara verdiğimiz değeri göstermek için iyi bir fırsat.

Bu baharda, annemizle doyasıya bir gün geçirmek, ona duyduğumuz sevgi ve saygıyı dile getirmek için "Anneler Günü"nü değerlendirin. Bu pazar, bir kucak dolusu sevgiyle annenizin kapısını çalın.

Anneler için

Bu özel günde onu mutlu etmek için tüm aileyi biraya getirecek bir kahvaltı ya da piknik organize edebilir, bu günün hatırası bir hediye seçmesi için annenizi çarşıya götürebilir ya da yaptığınız kalp şeklinde bir pastayla ağzını tatlandırabilirsiniz. Annenizle bir hafta sonu kaçamağı yapabilir, küçükken gittiğiniz mekanlarda anılarınızı tazeleyebilirsiniz.

Doğduğunuz günden beri çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir albüm, bir ömürü paylaşırken yaşananların en anlamlı hatırası olacaktır. Annenizin en sevdiği çiçeklerden kocaman bir buket de bu özel günde ona sevginizi göstermenin yollarından biri... Çiçekler, bu özel gün için bütün dünyada "Anneler Günü"nün sembolü olarak kabul edilen temizlik ve tatlılığın ifadesi.

Anneler günü için mağazalar cazip kampanyalar düzenliyor. Hediyelik eşya mağazaları pek çok "Anneler Günü" sürprizi sunarken, giysiden, aksesuara, küçük ev aletlerinden, ayakkabıya ya da teknolojik ürünlere kadar birçok seçenek hediye olarak tercih edilebiliyor.

Annelere özel pastalar, sebze ve meyvelerin orijinal tasarımlarından oluşan lezzet çiçekleri, annelerin karakterine uygun yapbozlar da annesine farklı bir hediye sunmak isteyenleri bekliyor. Annesine sevgisini duyurmak isteyenler, bu yıl da gazete sütunlarından, radyo ve internetten yararlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber