SGK Başkanının gafı kameralara böyle yansıdı/ Video

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 12 Mayıs 2009 03:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal Güvenlik haftası açılışında, barkovizyonda eski Bakan Faruk Çelik için hazırlanan film gösterilince, kurum başkanı Fatih Acar zor anlar yaşadı.

11 Mayıs 2009 / 17:27

Sosyal Güvenlik haftası açılışında, barkovizyonda eski Bakan Faruk Çelik için hazırlanan film gösterilince, kurum başkanı Fatih Acar zor anlar yaşadı: ?Bunu yapan arkadaşlarımız, hesabını verecektir?

AKSİLİĞİN BÖYLESİ..

Aylarca Sosyal Güvenlik Haftası için hazırlandılar, ama bir aksilik oldu. Hem de daha haftanın ilk gününde, açılış toplantısının ilk dakikalarında..

Basına yapılan basın toplantısı ?tanıtım filmiyle' başladı. Ama filmde yeni bakan (Ömer Dinçer) yerine 10 gün önce koltuğunu kaybeden Faruk Çelik vardı.

BAŞKAN ÇOK KIZDI

Film böyle devam etti ve bitti. Ancak 8 dakikalık film toplantı salonunda gergin bir hava yarattı. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun başkanı Fatih Acar durumu çok ama çok kızdı!

Acar konuşmasını yapmak için kürsüye çıktı ancak daha ilk kelimelerini bile söyleyememişti ki, yanına elinde telefonla bir görevli yaklaştı.

TAM O ESNADA BAKAN ARADI !

Arayan yeni Çalışma Bakanı Ömer Dinçer'di. Acar'ın gelen telefona şaşkınlığı açık mikrofona ?Nasıl?? sözüyle yansıdı. Kurum başkanı elinde telefonla uzaklaştı.. Tam da o sırada yeni tanıtım filmi, yani kabine revizyonundan sonra hazırlanan film barkovizyona yansıdı.

?O ARKADAŞ HESABINI VERECEK?

Ve bu ikinci filmin ardından yani salonda yaklaşık 20 dakika boyunca iki ayrı bakan için hazırlanmış Sosyal Güvenlik Kurumu tanıtımı izlendikten sonra kurum başkanı Fatih Acar yeniden kürsüye çıktı. Ama Acar'ın öfkesi dinmemişti: ?Hesabını verecekler..?

ÖZEL BİR KONU KONUŞTUK

Programın ardından gazetecilerin karışıklığa ilişkin sorularını yanıtlayan Acar, "Böyle yanlışlıklar olabiliyor. Büyütmeye gerek yok." dedi. Bakan'ın telefonu sorulması üzerine Acar, konuyla alakalı olmadığını tamamen özel bir konu için Bakan Dinçer ile görüştüklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber