Kaymakamla öğrenciler, komutan - başsavcıya karşı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2009 04:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Van'ın Muradiye ilçesinde polis ve öğrenciler arasındaki futbol maçının rövanşı yapıldı.

Muradiye'deki bir halı sahada oynanan müsabakada, Kaymakam Ömer Sağlam öğrencilerle aynı takımda yer alırken, rakip takımda ise Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ümit Semerci, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Bilgili, Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Savaş Özrecber, Komiser Lütfi Soyaslan ve polisler forma giydi.

Maçın ilk golünü atan Kaymakam Sağlam'ın da oynadığı öğrencilerin takımı, rakip fileleri 10 kez havalandırdılar. Rakiplerine bariz üstünlük sağlayan öğrencilerin takımı, sahadan 10-2 galip ayrılan taraf oldu.

Kaymakam Ömer Sağlam, maçın ardından öğrencilere Van Gölü ve Van Kedisi armalı tişört hediye ederken, her iki takım oyuncularına da baklava ve meyve suyu ikram edildi.

Ömer Sağlam, maçın ardından yaptığı konuşmada, öğrencilere bir maç sözlerinin olduğunu belirterek, "Daha önce polislerle oynanan maç esnasında tatsız olaylar nedeniyle bir kırgınlık yaşanmıştı. Bizim amacımız tekrar bir dostluk maçı yaparak, bu kırgınlığı ortadan kaldırmaktı. Öyle de oldu. G üzel bir maçla birlikte aradaki soğukluğun da ortadan kalktığına inanıyorum. Umarım artık böyle tatsız olaylar yaşanmaz. Maçta bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Muradiye ilçesinde, polisler ve öğrenciler arasında, 12 Nisan'da oynanan dostluk maçında çıkan tartışmada 4 öğrenci yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber