Çatıdan düşen cezaevi müdürünün beli kırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Mayıs 2009 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş'ta E Tipi Kapalı Cezaevinin çatısından düşen İkinci Müdür Ahmet Zeki Horpan'ın beli kırıldı. Hastaneye kaldırılan Horpan'ın tedavisi sürüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Muş E Tipi Kapalı Cezaevi İkinci Müdürü Ahmet Zeki Horpan, 9 Mayısta yapılan tadilat çalışmalarını incelemek için 2 katlı cezaevinin çatısına çıktı. Bu sırada ayağı kayan Horpan, çatıdan düştü.

Beli kırılan Horpan, Muş Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından, askeri helikopterle Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada ameliyat edilen Horpan'ın tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Muş Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Horpan'ın ağır bir iş kazası yaşadığını belirterek, ''İkinci müdürümüz başarılı bir ameliyat geçirdi. Bana gelen bilgiye göre müdürümüzün sağlık durumu şu anda iyi'' dedi.

Yaşanan olayın kurumlar arasında diyalog ve koordineli çalışmanın önemini bir kez daha gösterdiğini ifade eden Süzer, Horpan'ın talep edilen askeri helikopterle Elazığ'a götürülmesinin bunun en iyi örneği olduğunu vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber