Eskişehir'de binada patlama: 4'ü polis, 35 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2009 09:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Eskişehir'de bir apartmanın bodrum ve zemin katında faaliyet gösteren parke dükkanında henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada yaralananların sayısının 35 olduğu bildirildi.

Tunalı Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi'ndeki 3 katlı binanın bodrumunda deposu, giriş katında da ofisi bulunan parke dükkanında patlamanın ardından çıkan yangının dumanından 4'ü polis 35 kişi etkilendi.

Kurtarma çalışmalarına katılan 4 polis memuru da tedavi altına alındı. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan İskan Filiz'in hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını tamamladığı iş yerine dün getirilen bir kamyon dolusu parke ile çalışmalarda kullanılan tiner ve kimyasal maddelerin depoya yerleştirildiği öğrenildi.

Eskişehir Doğalgaz Dağıtım AŞ (ESGAZ) ekipleri, depo ve zemin kattaki ofis kısmında doğal gaz bağlantısının olmadığını, üç kattaki evlerde doğal gaz kullanıldığını belirledi.

Patlama sırasında caddeden geçen ve apartmanın yakınlarında park halinde bulunan 7 araçta maddi hasar oluştu, çevredeki bazı binaların camları kırıldı. Ekipler, patlamanın parke işinde kullanılan tiner ve kimyasal maddelerden meydana geldiği şüphesi üzerinde duruyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber