TTNET 8 Mbps için ön talep alıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2009 12:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İnternet hızlarının artmasıyla birlikte 8 Mbps'e kadar bağlanma imkanı sunan yeni ADSL paketleri ve kampanyalar için TTNET WEB sitesi ve çağrı merkezinden ön taleplerin alınmaya başladığı duyuruldu.

TTNET'ten yapılan açıklamada, Türkiye'de internete erişimin artması amacıyla yeni ürün ve hizmetler sunan şirketin, 8 Mbps'e kadar internete bağlanma imkanı sunan yeni toptan paketlerin açıklanmasıyla birlikte yeni kampanyalarını hayata geçirmeye hazırlandığı kaydedildi.

TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Ufuk Ağar yaptığı değerlendirmede, Türk Telekom'un yeni toptan paketlerinin, abonelere hızlı interneti daha avantajlı sunma imkanı verdiğine işaret ederek, 29-39-49 lira liste fiyatlarıyla sunulacak 4, 6 GB kotalı ve limitsiz 8 Mbps'e kadar ADSL paketleriyle Türkiye'nin dört bir yanındaki abonelerin, yüksek hızı düşük fiyata alarak internete güvenli bir şekilde erişebileceklerini belirtti.

Ayşe Ufuk Ağar, mevcut ve yeni müşterilerin hayatına değer katacak yeni kampanyalarını çok yakında müjdeleyeceklerini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber