Liseli 2 erkek öğrenci 1 haftadır kayıp

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2009 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

HAKKARİ'de lisede okuyan 2 erkek öğrenciden bir haftadır haber alınamıyor. Muş'un Bulanık İlçesi'nde yaşayan öğrencilerin aileleri Hakkari'ye gelerek, çocuklarının bulunması için seferber oldu.

Gazeteye ilan da veren çaresiz aileler, çocukları gören ya da yerini bilenlerin insanlık namına kendilerine haber vermelerini istedi.

Hakkari Endüstri Meslek Lisesi Lise 3'üncü sınıfta okuyan 14 yaşındaki Barış Sevinç ile Atatürk Anadolu Lisesi 3'üncü sınıfta okuyan 17 yaşındaki Sezer Arslan, bir hafta önce kaldıkları pansiyondan ayrılarak kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. Bunun üzerine okul idaresi kayıp olan Sevinç ve Arslan'ın akıbeti ile ilgili önce Emniyet Müdürlüğüne, ardından öğrencilerin ailelerine haber verdi. Bir haftadır her yerde aranan öğrencilerden haber alınamayınca Muş'un Bulanık ilçesi Yemişen Köyü'nde yaşayan Barış Sevinç'in babası Muhyettin Sevinç ile Sezer Arslan'ın ağabeyleri Ahmet, Cuma, Yaşar Arlan ile amcası Sezer Arslan dün Hakkari'ye gelerek çocuklarını aradı.

YEREL GAZETEYE İLAN

Kayıp öğrencilerden Barış Sevinç'in babası Muhyettin Sevinç ile Sezer Arslan'ın ağabeyleri Ahmet, Cuma, Yaşar Arslan ile amcası Sezer Arslan, çocukların Emniyet ve jandarma tarafından her yerde arandığı ancak, bulunamadığı için hayatlarından endişe ettiklerini söyledi. Çocuklarının bulunması için Hakkari'de yerel gazeteye fotoğraflı ilan veren aileler, ?Çocuklarımızı görenlerin, insanlık namına bizi 0538 775 0267 veya 0536 732 635 numaralı cep telefonlarından aramaları rica olunur? dedi.

Çaresiz baba Muhyattin Sevinç ve ağabey Ahmet Arslan, ?Çocuklarımızın bir haftadır kayıp olduğu haberini okulundan aldık. Görüp de yerini bilenlerin bizlere telefonla haber vermelerini istiyoruz. Çocukların akibetinden endişe ediyoruz. İnşallah başlarına kötü birşey gelmemiştir. Bulunurlar, bizler de seviniriz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber