Bir korgeneralin oğlu ile sevgilisinin görüntüleri de Levent Göktaş'ta çıktı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Mayıs 2009 11:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toygun ATİLLA

Ergenekon soruşturmasının tutuklu sanıklarından emekli Albay Levent Göktaş'ın avukatlık bürosunda bulunan 51 numaralı DVD'nin inceleme tutanağı soruşturma dosyasına girdi.

Tutanakta DVD'nin içinden çıkan belge, resim ve dokümanlara yer verildi. Polisin savcılığa gönderdiği inceleme tutanağında, Ankara'da görevli bir korgeneralin oğlu ile sevgilisi olduğu öne sürülen kadının çıplak fotoğrafları yer aldı.

Özel Kuvvetler Komutanlığı Muhabere Arama Kurtarma Birliği'nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Albay Levent Göktaş, Ergenekon soruşturmasının 10'uncu dalgasında Ankara'da gözaltına alınmıştı. Emekliliğinin ardından avukatlık yapan Göktaş'ın bürosunda 62 CD ve 1 DVD bulunmuştu. 51 numaralı DVD olarak adlandırılan DVD'de kritik görevlerdeki kişilere ait fişlemeler, çok gizli askeri bilgiler ve adliye mensuplarına ait mahrem ilişkilerin bulunduğu öne sürülmüştü. Gözaltına alınan Levent Göktaş, 51 numaralı DVD'nin kendisine ait olmadığını, içeriği hakkında da bilgisi bulunmadığını öne sürmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber