Sahte Albay Vali'yi kandıramadı

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 22 Mayıs 2009 07:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Vali'ye kendisini albay olarak tanıtarak görüşme yapan şahıs, sahtekarlıktan tutuklandı.İş bulma vaadiyle kandırdığı bir gençle geldiği Valilik binasında kendini 'emekli albay' olarak tanıtarak Erzurum Valisi Sami Bulut ile görüşen D.S. tutuklandı. Erzurum'un Palandöken ilçesinde yaşayan D.S, tanıştığı işsiz Z.G.'yi (30) "Vali'yi tanıyorum birlikte yanına gidelim sana iş bulurum" diyerek kandırdı.

ÇİÇEK ALDILAR

Valiye çiçek alma bahanesiyle 20 lirasını aldığı Z.G. ile Valiliğe giden D.S, iddiaya göre kendisini emekli albay olarak tanıttı. Yaklaşık 5 dakika kadar Vali Bulut'un makamında kalan D.S, görüşmenin ardından dışarı çıkarken peşinden gelen Vali Sami Bulut, koruma polislerine "Kim bu şahıs, hakkında derhal işlem yapılsın" talimatı verdi. Valilik makamında görevli olan koruma polisleri tarafından valilikten çıkarken yakalanan ve gözaltına alınan D.S, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere teslim edildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan ve üzerinden kendi adına düzenlenmiş Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı yazılı kartvizitler çıkan D.S, adliyeye gönderildi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan D.S, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber