Diyarbakır'daki jiletli öğrenci kavgasına soruşturma

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Mayıs 2009 17:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Zülfü Toman, lise öğrencisi bir kızın 4 kız öğrencinin jiletli saldırısına uğradığı haberinin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma başlattıklarını belirten Toman, "Kızlar okul dışında önce saç baş kavga etmiş daha sonra birbirinin yüzünü tırmalamışlar. Soruşturma başlattık." dedi.


Diyarbakır'da kız öğrenci vahşeti


Toman, CİHAN'a yaptığı açıklamada, 'Diyarbakır'da 15 yaşındaki kız öğrenci S.Y.'nin, aynı lisede okuyan 4 kız öğrencinin jiletli saldırısı sonucu yüzünden yaralandığı ve yüzüne 30 dikiş atıldığı' haberinin gerçek dışı olduğunu iddia etti. Öğrencilerin okul dışında yoldan yürürken el - kol şakalarının ardından kavga ettiğini anlatan Toman, "Olay okul dışında olmuş. Öğrenciler yolda yürürken kavga etmişler. Bir öğrenci arkadaşının yüzünü tırmalamış. Kavgaya tutuşmuşlar. Kızlardan biri yüzünden yaralanmış. Ne tür bir kesici alet kullanıldığını ya da kullanılmış mı bilmiyorum." diye konuştu.

Öğrencilerin kavga etmesinin duyulmasının ardından okul yönetiminin devreye girerek yüzünden yaralanan kız çocuğunu hastaneye götürdüğünü belirten Toman, okul müdürü ve öğretmenlerinin aileleri barıştırdığını kaydetti. Yaralı öğrenci ve ailesiyle görüştüğünü belirten Toman, "Öğrenci ve ailesi hiçbir basın kuruluşuna demeç vermediğini belirtiyor. Haberi yapan kurum da haberi yaptığını kabul etmiyor. Konu hakkında soruşturma başlattık. Arkadaşlarımız gerekeni yapıyor." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber