Öğrenci servisi kaza yaptı: 1 ölü, 5 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2009 21:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Elmadağ-Lalabel bölgesinde aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak takla atan minibüste bulunan 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde okul çıkışı Ankara'daki evlerine gitmek isteyen 5 öğrenci kendileri için gelen araca binerek yola çıktı. Elmadağ'dan Ankara istikametine giden Süleyman Talaz (58) idaresindeki 06 AD 6228 plakalı araç, Lalabel rampalara geldiği sırada, yağan yağmurla kayganlaşan yolda aşırı hızın da etkisiyle kontrolden çıktı. Araç takla atarak karşı yola geçti. Araç içerisindeki arka koltuk koparak metrelerce uzağa düştü.

Elmadağ Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini Ankara'ya götüren araçta şoför Talaz olay yerinde hayatını kaybederken, Seher Gök, Yasemin Ateş, Zehra Sarıgül, Serap Kaplaner ve soyadı öğrenilemeyen Tuğba adındaki öğrenciler vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans çağırıldı. Bazı yaralılara bulundukları yerde ve bazılarına ise ayakta tedavi uygulandı. Bu sırada haberi alan öğrenci yakınları olay yerine gelerek kazazedelere yardımcı olmaya çalıştı. Yaralılar ambulanslarla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber