İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Emniyette uzun süredir beklenen atama ve terfi kararnamelerinin bu hafta açıklanması bekleniyor.

Haber Giriş : 23 Haziran 2003 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyette uzun süredir beklenen atama ve terfi kararnamelerinin bu hafta açıklanması bekleniyor.

Uzun süredir beklenen atama ve terfi kararnamelerinin bu hafta açıklanması bekleniyor. Terfi edenler, 1 Temmuz'da yeni görev yerlerinde olacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yaklaşık 200 bin personeli doğrudan ya da dolaylı etkileyecek olan atama ve terfilerin bu hafta ilan edilmesi gerekiyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu, tartışmalı iki toplantının ardından terfi listesini belirleyerek İçişleri Bakanlığı'na sunmuştu. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu tarafından onaylanan liste, yasa gereği 1 Temmuz'da yürürlüğe girmek üzere ilgili birimlere tebliğ edilmişti. Yüksek Değerlendirme Kurulu, 2003 yılı genel atama döneminde toplam 38 bin 906 polis memurunun yerini değiştirmişti.

Bölgeler arasında görev süresi dolan veya zorunlu sebeplerle tayin isteyen memurların yer değişikliği tamamlanırken, gözler, terfi eden polis amirlerinin atamalarına kilitlenmişti.

Emniyet Hizmetleri Personeli, hizmet süresi içerisinde amir sınıfından olan personel 2 defa, memurlar ise 1 defa zorunlu hizmet bölgelerinde görev yapmak mecburiyetindeler.
Tercüman (ılıcaklar)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber