Öldürülen imamın ailesine ferdi kaza sigortası çeki

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Haziran 2009 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin Mazıdağı'ndaki bir nişan töreninde gerçekleşen katliamda hayatını kaybeden imam Hacı Kazım Ozan'ın ailesine Diyanet-Sen, SBN sigorta ile yaptığı ferdi kaza sigortası kapsamında 15.000 TL'lik çek verdi.

Mardin Mazıdağı Bilgi Köyü'nde gerçekleşen katliamda hayatını kaybeden 44 kişi arasında yer alan köy imamı Hacı Kazım Ozan'ın Beypazarı Ayvaşık Mahallesi'ndeki evine giderek çeki takdim eden heyette Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'nun yanı sıra, Memur-Sen Genel Teşkilatlanma Sekreteri ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, Diyanet-Sen Genel Araştırma ve Dışilişkiler Sekreteri Mehmet Yaman, Grup Marmara Sigortacılık A. Ş. Genel Müdürü Murat Yılmazer, Grup Marmara Sigortacılık Kurumsal İlişkiler Uzmanı Reha Özbilen, Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Emin Kabasakoğlu ve Memur-Sen'e bağlı sendikaların Beypazarı İlçe Temsilcileri yer aldı.

Baba İzzet Ozan'a çeki takdim eden Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ?bu çek Kazım Ozan'ın saçının bir telinin bile bedeli olamaz elbette ancak geride kalanlara yardım olarak SBN sigorta ile ferdi kaza sigortası çerçevesinde sizlere takdim ediyoruz.? dedi.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız da yaptığı konuşmada ?üyemiz Hacı Kazım Ozan genç yaşta şehit olarak Hak'ın rahmetine kavuşmuştur. Gerçekten genç yaşına rağmen yaptıkları ile örnek bir imamımızdı. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Sizlere de sabırlar diliyorum? dedi.

Daha sonra okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Hacı Kazım Ozan'ın Beypazarı Şehitliği'nde bulunan mezarı ziyaret edilerek dualar okundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber