Savcıyla tartışan polis tayin oldu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 12 Haziran 2009 12:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde savcıyla tartıştıktan sonra gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen polis memuru Durmuş Ali Türkmen, isteği üzerine Gazipaşa İlçesi'ne tayin edildi.

Alanya'da geçen 7 Mayıs'ta Alanya Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet Savcısı Burhan Görgülü ile tartıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve sevk edildiği mahkemede adli kontrol cezası alan polis memuru Durmuş Ali Türkmen, Gazipaşa İlçesi'ne tayin edildi. Durmuş Ali Türkmen'in olay sonrası dilekçe vererek Alanya'dan tayin edilmesini istediği ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nün ise talebi dikkate alarak Türkmen'i Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne tayin ettiği belirtildi. Polis memuru Türkmen'in Gazipaşa'da hangi birimde görev alacağı ise henüz belirlenmedi.

Alanya İlçesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Burhan Görgülü ve Ağır Ceza Hakimi olan eşi Gülsüm Gümüş Görgülü'nün içinde bulunduğu otomobili sol şeritten yavaş gittikleri için trafiği tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle çevre yolunda durduran polis memuru Durmuş Ali Türkmen, 7 Mayıs'ta gözaltına alınmış, hakim karşısına çıkan Türkmen'e adli kontrol cezası verilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber