Antalya'da polis aracı kaza yaptı: 1 şehit

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2009 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde devriye gezen yunus ekipleri bir araca yandan çarptı. Kaza sonucu 1 polis şehit olurken, bir polis ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza, Şeyh Şamil Caddesi'nde meydana geldi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Motorize ekipleri, Emniyet Müdürlüğü'ne giderken, Şükrü Serezli yönetimindeki 10 HK 451 plakalı araç birden önlerine çıktı. Doblo araca sol yan kapısından çarpan motosikletli polis Dinçer Akkaya (35) yere yığılırken, motosikletin arkasında bulunan diğer polis Mustafa Arda (34) ise yola çarpmanın etkisiyle asfalt zemine düştü.

Kanlar içinde yere yığılan polis Dinçer Akkaya'ya ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla iki yaralı polis özel hastanelere kaldırıldı. Özel Can Hastanesi'ne kaldırılan Akkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralı polis Arda'nın tedavisi Özel Başkent Hastanesi'nde sürüyor. Yaralı polisin ayağında kırık, kafatasında ise çatlak oluştuğu öğrenildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Alanya Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, daha sonra hastaneye geldi. Şehit olan Dinçer Akkaya'nın eşi Sevda Akkaya, bayan polis memurları tarafından hastaneye getirildi. Şehit polis Akkaya'nın 2 yaşında bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Acı haberi alarak hastaneye gelen Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ve Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ise polislere baş sağlığında bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kazaya neden olan araç sürücüsü Şükrü Serezli, kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber