Ardahan eski belediye başkanı ve 10 çalışanı tutuklandı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Haziran 2009 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan'ın eskı DP li Belediye Başkanı Mikail Kayatürk ile 10 çalışanı tutuklandı. Ardahan Belediyesine 15 Haziran tarihinde polis tarafından yapılan baskında 37 kişi gözaltına alınmıştı.

Bir ihbarı değerlendiren Ardahan Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığının da talebi üzerine 15 Haziran tarihinde Ardahan Belediyesi'ne şok bir baskın gerçekleştirmişti. Baskında belediye çalışanlarından 37 kişi, hizmet ve mal alımlarında mevzuata aykırı hareket etmek ve belediyeyi zarara uğratmak iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında Ardahan'ın eski DP li Belediye Başkanı Mikail Kayatürk'te vardı. İlk gün verilen ifadeler sonucu Belediye su tahsilat şefliğinde çalışan bayan memur T.K tutuklanmıştı. Sorguları tamamlanan diğer 36 sanık dün mahkemeye çıkartıldı. Gece saat 03.30'a kadar süren mahkeme sonrasında aralarında eski belediye başkanı Mikail Kayatürk'ün de bulunduğu bazı kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha önce tutuklanan T.K ile birlikte toplam 11 kişi tutuklanmış oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber