Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Haziran 2009 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Toptan, saat 11.00'de Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Abdullah bin Muhammed bin İbrahim el Şeyh ile makamında bir araya gelecek, daha sonra heyetler arası görüşmelere geçilecek. Saat 11.45'te TBMM Genel Kurulu'nu gezmenin ardında, Toptan, saat 13.00'te konuk heyet onuruna öğle yemeği verecek. TBMM Başkanı Toptan, saat 16.00'da Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Başkanı Hasan Korkmazcan ve beraberindeki heyeti divan salonunda kabul edecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan TBMM Sağlık ve Sosyal İşler Komisyonu, Üniversite ve Sağlık Personelinin Tam Gün Çalışmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısı'nı ele alacak.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM KİT Komisyonu'nda, Türksat Uydu Haberleşme ve İşletme A.Ş ile EXPO 2015 İzmir Yönlendirme Kurulunun hesapları denetlenecek.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu, saat 11.00'de toplanarak Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu'nda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nı görüşecek.

Saat 11.00'de toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İhracatçı Birliklerinin kuruluş, işleyiş ve görevlerini yeniden düzenleyen kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanlığı'nda, saat 11.30'da TBMM Ana Bina Küçük Grup Toplantı Salonu'nda, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye Temsilcilerine "Avrupa Birliği Yapısı ve Çevre Politikaları" konulu bir sunumda bulunacak.

TBMM Dışişleri Komisyonu, saat 15.00'te toplanarak AB Genel Sekreterliği Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Tasarısı'nı ele alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber