Teftiş Kurulu ve 15 daire başkanlığı görevlendirmesi onaylandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2009 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara- İçişleri Bakanı Atalay, Teftiş Kurulu Başkanlığı ile 11 Daire Başkanlığına atama, 4 Daire Başkanlığına ise vekaleten görevlendirmesini onayladı. Vekaleten yürütülen Teftiş Kurulu Bakanlığı'na Ahmet Yanç başkan vekili olarak getirildi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın onayı ile Emniyet Genel Müdürlüğünde Teftiş Kurulu Başkanlığı ile 11 Daire Başkanlığına atama, 4 Daire Başkanlığına ise vekaleten görevlendirme yapıldığı belertildi.

Açıklamada; "İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın, 19 Haziran 2009 tarihli onayı ile 6 Daire Başkanı görevden alınmış, 3 Daire Başkanlığı arasında yer değişikliği yapılmış, 4 Daire Başkanlığına ise vekaleten görevlendirme yapılmıştır. Ayrıca, 21.06.2008 tarih 26913 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, Emniyet Genel Müdürlüğü Yurtdışı Teşkilatına Sürekli Görevle Atanacak Personel Hakkında yönetmelik hükümlerince ilk defa 1. sınıf 8 Emniyet Müdürünün Emniyet Müşaviri olarak atanmalarına ilişkin kararnameleri de sevk edilmiştir" denildi.

Daha önce vekaleten yürütülen Teftiş Kurulu Bakanlığı'na ise Ahmet Yanç başkan vekili olarak atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber