Kazada hayatını kaybeden emniyet amirinin cesedini köylüler buldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Haziran 2009 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'un Canik ilçesine bağlı Başalan köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Samsun Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Serkan Güngör (34) hayatını kaybetti. Otomobiliyle 150 metrelik uçurumdan aşağı yuvarlanan Güngör'ün cesedini ise yoldan geçen köylüler buldu.

Hafta sonu tatilini geçirmek üzere Tokat'ın Niksar ilçesinde görevli hemşire eşi Jale Güngör ve 2 çocuğunun yanına gitmek üzere 60 NG 420 plakalı otomobiyle gece saat 23.00 civarında yola çıkan 2 çocuk babası Serkan Güngör, keskin virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracıyla şarampolden aşağı yuvarlanan Güngör, takla atan aracının ön camından fırlayarak otomobilin tavanının altında kaldı. Emniyet amiri olay yerinde yaşamını yitirdi. Uçurumdaki aracı saat 06.00 sularında yoldan geçen köylüler gördü.

Köylülerin durumu Çayırkent Jandarma Karakolu'na bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, genç emniyet amirinin cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin Samsun Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Serkan Güngör olduğu tespit edildi.

Kazada aracın altında kalan Güngör'ün cesedini çıkarmak için olay yerine Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen Sivil savunma ekipleri, zor arazi şartlarında aracı kaldırmalarının mümkün olmadığını belirtti.

Bu arada kene vakalarının artması sebebiyle sivil savunma ekiplerinin paçalarını çoraplarının içine sokması ise ilginç görüntü oluşturdu. Emniyet müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yardımıyla araç kaldırılarak Gürgör'ün cesedi çıkarıldı.

Genç emniyet amirinin cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada Serkan Güngör için Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlenecek. Güngör'ün daha önce Asarcık ilçesi Emniyet Amiri olarak görev yaptığı, 1 yıl önce de Koruma Şube Müdürlüğü Bürolar Amirliği görevine getirildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber