Sen polise nasıl 'yavaş ol' dersin!

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 21 Haziran 2009 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ablasının düğünü için askerden izinli gelmişti. İddiaya göre, hızla geçen polis otosuna 'yavaş ol' dediği için bir memur tarafından bayılana kadar dövüldü. Dayak, diğer polislerin yetişmesi ile son buldu. O tedavi görüyor, düğünse rezil oldu

İstanbul'da, karşıdan karşıya geçerken, hızla giden polis otosuna 'yavaş ol' diye seslenen gencin, bir polis memuru tarafından bayılana kadar dövüldüğü iddia edildi.

Vatani görevini yapan Murat Cesur (26), ablasının düğünü için izin alıp

4 gün önce İstanbul'a geldi. Cesur ve kuzeni Ahmet Top (21), Vatan Caddesi'nde, yol kenarında beklerken bir polis otosu hızla önlerinden geçti. İddiaya göre Cesur, 'Yavaş ol' diye seslendi. Bunun üzerine duran araçtan inen bir polis memuru, genci öldüresiye dövmeye başladı. Uzun süre devam eden şiddet, diğer polislerin araya girmesi ile son buldu. Dayakçı polis, meslektaşları tarafından sakinleştirildi, karakola götürülüp ifadesi alındı.

BURNU-DİŞLERİ KIRILDI

Aldığı darbelerle bayılan Murat Cesur'un, hastanede burnu ve dişlerinin kırıldığı belirlendi. Yüzü tanınmaz hale gelen genç, GATA'ya sevk edildi. En mutlu gününe hazırlanan abla yaşanan olay nedeniyle isyanda. Olayın ardından, İnzibat Komutanlığı'ndan askerler de Emniyet'ten bilgi aldı.

Barış YILDIRIM / İSTANBUL

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber