Polise teslim edilen hırsızın yakınları bir kişiyi öldürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2009 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hırsızlık amacıyla bir eve giren hırsız, evin sakinleri tarafından yakalandı. Mahallelinin yardımıyla hırsız polislere teslim edildi. Hırsızın haber verdiği yakınları olay yerine gelerek kavga çıkardı. Kavga sırasında hırsızı polise teslim eden vatandaşlardan biri bıçaklanarak öldürüldü.

Ankara'nın Altındağ ilçesi Server Somuncuoğlu Mahallesi Önsezi sokakta bugün sabaha karşı meydana gelen olayda, S.S. hırsızlık amacıyla bir eve girdi. Evin sakinleri tarafından farkedilen S.S., kaçamadan yakalandı. Evden dışarı çıkarılan hırsızlık zanlısı S.S., olay yerine çağırılan polis ekiplerine teslim edildi. Bu sırada, S.S. yakınlarını arayarak durumu bildirdi. S.S.'nin yakınları kısa sürede olay yerine gelerek, akrabalarını polislere teslim eden vatandaşlarla tartışmaya başladılar.

Kısa sürede büyüyen kavga sırasında, Ferhat Çelik bıçakla yaralandı. Yarası ağır olan Ferhat Çelik hemen hastaneye kaldırıldı. Ferhat Çelik, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayı öğrenen Ferhat Çelik'in yakınları kalabalık şekilde Önsezi Sokak'a geldiler. Burada, Ferhat Çelik'i öldüren kişinin kendilerine verilmesini isteyen kalabalık, bunun gerçekleşmemesi üzerine S.S.'nin yakınlarına ait bir otomobili ateşe verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, taraflar arasındaki kavga giderek büyüdü. Polis ekiplerinin kavgayı önlemede yetersiz kalması üzerine çok sayıda takviye ekip sevkedilirken, 3 otobüs Çevik Kuvvet polisi ve bir de panzer olay yerine gönderildi.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınmasının ardından ortalık sakinleşirken, polis ekipleri sokağa açılan tüm sokakları kapattı. Sokağa emniyet araçları haricinde araç girişine izin verilmezken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Bu arada, olayların meydana geldiği sokağın Dr. Sami Kadın Doğum Hastanesi'nin yan sokağı olması dikkatlerden kaçmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber