7. dönem POMEM 1. ek planlama listesi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Haziran 2009 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

12 Haziran 2009 tarihinden itibaren sağlık raporu olumlu sonuçlanan (77) adayın 7. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezlerine ek planlaması yapılmıştır.


Sorgulama Sayfası İçin Tıklayınız


Bu çerçevede;

1- Ek planlaması yapılan adaylar dosyalarını teslim almak üzere 29 Haziran 2009 Pazartesi günü sınav için başvuruda bulundukları İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlüğüne müracaat edecekler, 03 Temmuz 2009 saat 17.00'a kadar planlandıkları Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğünde hazır bulunacaklardır. 03 Temmuz 2009 saat 17.00'a kadar kayıt için müracaatta bulunmayan adaylar öğrencilik haklarını kaybedeceklerdir. (POMEM'lerle ilgili bilgiye İl Emniyet Müdürlüklerinden ve POMEM'lerin kendi internet adreslerinden ulaşılabilecektir.)

2- Adaylar, İl Emniyet Müdürlükleri Eğitim Şube Müdürlüklerince kendilerine verilecek Taahhütname ve kefalet senetlerini kendisi ve kefillerine imzalatıp noter tasdikli olarak, kayıt esnasında diğer evraklarla birlikte POMEM Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

3- Erkek adaylar, kayıt esnasında askerlikle ilişiğinin bulunmadığına dair belge (terhis, tecil vb.) getireceklerdir.

4- Eksik evrakla müracaat eden adayların kaydı yapılmayacaktır.

5- Planlamada ismi bulunmayan adayların işlemleri devam etmektedir.

6- Sağlık raporu işlemleri devam eden adaylardan haklarında ?POMEM Öğrencisi Olur? kararı verilenler, 13 Temmuz 2009 Pazartesi günü mesai bitimine kadar 7. Dönem polis meslek eğitimine planlanacaktır. Bu tarihten sonra işlemleri biten adayların planlamaları yapılmayacaktır.

Adaylara önemle duyurulur.

Eğitim Dairesi Başkanlığı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber