Vali eşi: Kocam gizli servet sahibi

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 04 Temmuz 2009 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Yardımcısı Özhan aşk yaşadığı iddia edilen F.A'ya gönderdiği mesajlar için ?Memurumu motive etmek istedim' dedi. Eşi ise Özhan'ın 7 daire ve 3 arsası olduğunu eksik mal bildiriminde bulunduğunu iddia etti

Antalya Vali Yardımcısı Hasan Özhan'ın 39 yıllık eşi Meliha Özhan kocasının AB Projeleri Koordinasyon Merkezi'nde memur olarak görev yapan 36 yaşındaki F.A. ile ilişki yaşadığını iddia ederek boşanma davası açtı. İlişkiyi öğrendikten sonra eşinden dayak yediğini, bıçakla kovalandığını belirten 2 çocuk annesi 55 yaşındaki Meliha Özhan, iki aydır ayrı yaşadığı 60 yaşındaki eşinin Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'nin hükmettiği bin liralık tedbir nafakasını da ödemediğini iddia etti. Vali Yardımcısı Hasan Özhan, avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde, ?Memurumu motive etmek istedim' dedi.

?BILL CLINTON'A BENZİYOR'

Bakanlık emri ile Suudi Arabistan'a 1 aylık geçici görevlendirilen F.A'nın yurtdışındaki görevine gitmesi için motive edici, duygusallıkla ilgisi olmayan mesajlar gönderdiğini ileri süren Vali Yardımcısı Özhan, ?Bu bir amirin memuruna karşı sergilemesi gereken doğru bir davranış biçimidir' açıklamasını yaptı. Özhan'ın savunmasında, çiftin cinsel hayatının 10 yıl önce bittiğine dikkat çekildi. Bu gelişme üzerine Meliha Özhan da avukatı aracılığıyla verdiği cevap dilekçesinde eşini ABD eski başkanlarından Bill Clinton'a benzetti. Eşinin mahkemeye verdiği malvarlığı bildiriminde İstanbul'da bir daire ve Gebze'de arsa gösterdiğini belirten Meliha Özhan, eşine ait olduğunu ileri sürdüğü 3 arsa ve 7 dairenin listesini vererek tapu kayıtlarının çıkartılmasını, İçişleri Bakanlığı'na verdiği mal beyanının getirtilmesini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber