Okulun tadilatını öğretmenler yaptı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2009 18:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Adıyaman'daki bir ilköğretim okulunun boya, badana ile tadilat işlerini okul yöneticileri ile öğretmenler, birlikte yaptı.

Karacaoğlan İlköğretim Okulu Müdürü Osman Dolaş, eğitim öğretim yılında yıpranan duvarlar ile değişik tadilat işleri için konuştukları ustaların bu işler için çok yüksek fiyat istediklerini söyledi. Öğretmen arkadaşlarının da destek vermesiyle okulun boya, badana işlerine başladıklarını anlatan Dolaş, kendilerine öğrenci velileri ile esnafın da destek verdiğini bildirdi. Her şeyi devletten beklemenin yanlış olduğunu anlatan Dolaş, "Burada en büyük iş öğretmen arkadaşlarımıza düştü. Öğretmenler fedakarlık gösterip el ele boya badana işlerini yaptı." dedi.

Okul müdürü Dolaş, okulun tadilatı konusunda öğrenci velileri ve esnafın da duyarsız kalmadığını ifade ederek, şunları söyledi: "Öğretmenlik bir fedakarlık işidir. Ekmek yediğimiz kapının bu tür ihtiyaçlarının giderilmesinde istenirse, bu iş yapılabiliyormuş duygusunu yaşadık. İnşallah bu çalışmamız diğer okullara da örnek olur. Onlar da her şeyi devletten beklemeden okulun ihtiyaçlarını kendileri giderir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber