43 yaşında 3. üniversiteyi bitirdi, hedefi 3 üniversite daha bitirmek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2009 21:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de, iki çocuk babası Kemal Akdamar, 3. üniversiteyi bitirdi. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü 5 yılda bitiren Akdamar, mezuniyet belgesini aldı. Daha önce iki üniversiteden mezun olan Akdamar, şimdi 43 yaşında 3. üniversiteyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. Akdamar'ın hedefi 3 üniversite daha bitirmek.

Özel bir şirkette yönetici olarak çalışan Akdamar, okumayı çok sevdiğini söyledi. Gençlik yıllarından çeşitli sebeplerden dolayı üniversiteyi okuyamadığını belirten Akdamar, ancak yılmadığını ve içindeki üniversite okuma hevesini yıllar sonra gerçekleştirdiğini kaydetti. İki çocuk babası Akdamar, bundan 15 yıl önce üniversiteyle tanıştığını ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Mağaza ve Perakendecilik Yönetimi Malzeme bölümünü bitirdiğini kaydetti.

Kendisini sürekli geliştirmeyi bir hedef olarak seçtiğini anlatan Akdamar, ardından Anadolu Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü, son olarak yine Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü kazanarak başarıyla bitirdiğini dile getirdi. İnsanın başarılı olabilmesi için kendisini sürekli yenilemesi gerektiğinin altını çizen Akdamar, "Özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum. Sürekli geliştirmeyi kendime hedef seçtim. Daha iyiyi ve kaliteyi bulmak zorundayız. Rekabet dünyasında yaşıyoruz." dedi. Hedefinin bitirdiği üniversite sayısını altıya çıkartmak olduğunu ve bunu da başaracağına inandığını vurgulayan Akdamar, 43 yaşında olmasına rağmen okumada hiç zorluk çekemediğini belirtti. Akdamar, "Okumanın yaşı yoktur. Okumayı çok seviyorum. 43 yaşımda 3. üniversiteyi bitirdim. Bu bana mutluluk veriyor. Hedefimde 6. üniversiteyi bitirmek var. Bunun planlarını yopuyorum." şeklinde konuştu.

Okumasında en büyük destekçisinin eşi ve çocukları olduğunu ifade eden Akdamar, "Ailem ders çalışmalarımda bana sürekli motive ederek destek çıkıyor. Çalışıyorum bazen zorlukları oluyor. Ama azimli olmak lazım" ifadesini kullandı. Gençlere tavsiyelerde de bulunan Akdamar, şöyle dedi: " Belli bir idealleri olsun ve mutlaka gerçekleştirmek için çaba harcasınlar.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber