Genç öğretmen ve bebeğinin feci sonu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2009 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa'da, önüne çıkan kamyona çarpmamak için kanala uçan otomobildeki genç öğretmen, 18 aylık bebeği ile kayınvalidesi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Bursa-Karacabey yolunun 63. kilometresinde meydana geldi. Kükürtlü Mahallesi'nde oturan beden eğitimi öğretmeni Fikri Uysal (30), sınıf öğretmeni olan eşi Jülide Uysal (29) ve 18 aylık bebekleri Arda ile annesi Nazmiye Uysal'ı (63) da alarak Balıkesir'in Ayvalık ilçesine sağlı Sarımsaklı beldesinde tatile gitti. Dün tatilleri sona eren aile, 16 FJ 556 plakalı otomobilleri ile Bursa'ya doğru yola çıktı. Fikri Uysal'ın kullandığı otomobil Bursa-Karacabey yolunun 63.

kilometresinde önüne çıkan kamyona çarpmamak için yol kenarındaki sulama kanalına uçtu.

Kazada ağır yaralanan genç öğretmen Jülide Uysal ile 18 aylık bebeği, Karacabey Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücünün annesi Nazmiye Uysal ise kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti. Kazada eşi, bebeği ve annesini kaybeden Fikri Uysal ise Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Fikri Uysal'ın Orhaneli ilçesindeki Altıntaş İlköğretim Okulu'nda, eşi Jülide Uysal'ın ise Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'nda görev yaptığı öğrenildi. Kazanın ardından genç çiftin yakınları Kükürtlü Mahallesi'ndeki eve akın etti. Cenazelerin bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber