İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

KPSS tercih işlemleri süresi uzatıldı

2009/3 KPSS tercih işlemleri başvuruları 6 Temmuz'da başladı, 15 Temmuz'da sona erecekti. ÖSYM'nin internet sitesinde ÖSS sonuçlarının da açıklanması nedeniyle oluşan yoğunluk nedeniyle binlerce aday tercih işlemlerini yapamadı. Memurlar.net olarak 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde, yaşanan sorunu, 'KPSS tercih işlemleri süresi uzaltılmalı' başlığıyla ana sayfaya çekmiştik. ÖSYM adaylardan gelen tepkiler üzerine, 2009/3 KPSS tercih işlemlerini uzattı. İşte ÖSYM'nin resmi açıklaması...

KPSS tercih işlemleri süresi uzaltılmalı...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Temmuz 2009 15:45, Son Güncelleme : 29 Temmuz 2019 12:06
KPSS tercih işlemleri süresi uzatıldı

BASIN DUYURUSU

ÖSYM bilgisayar sistemindeki yavaşlık nedeniyle Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-2009/3) tercih bildirim süresi 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 17.00'a kadar uzatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN

Başkan


Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yarın sona erecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tercih bildirim süresini 20 Temmuz'a kadar uzattı.

- ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, ÖSYM bilgisayar sistemindeki yavaşlık nedeniyle KPSS tercih bildirim süresinin 20 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.

ÖSYM, kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan kadro ve pozisyonlara KPSS sonuçlarına göre yerleştirme yapmak için 6-15 Temmuz arasında adaylardan tercih alacağını duyurmuştu.

Ancak tercih yapmak isteyen adayların, birkaç gündür internet sitesine giremedikleri yönündeki şikayetler üzerine süre uzatımına gidildi.

Sıkıntının Türk Telekom'un Bilkent'teki santralinde yaşanan teknik arızadan kaynaklandığı, arızanın bugün giderildiği ancak sistemde yavaşlama olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber