PTT binasını su bastı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Temmuz 2009 13:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde aniden bastıran yağmur PTT şubesinin su altında kalmasına neden oldu. Merkez ve Örencik Mahallesi muhtarlıklarının da bulunduğu binada bir PTT çalışanı sular boşaltılıncaya kadar sandalye üzerinde bekledi.

Ereğli'ye bağlı Gülüç beldesinde aniden bastıran Sağanak yağış, PTT ve muhtarlık binasında büyük hasara yol açtı. PTT hizmet binası ve Muhtarlık binaları yaklaşık 20 santim su ile doldu. Binadaki su, belediye vidanjörü ile boşaltılmaya başlandı.

Öte yandan PTT binasını su basması üzerine bir çalışan yarım boyunca suların boşaltılmasını bekledi. Sandalye üzerinde bekleyen PTT çalışanı suların boşaltılması ile birlikte dışarıya çıkartıldı. Belediye binasının alt kısmında bulunan işyerlerine giren suyun, deşarj sistemindeki elektrik kesintisinden kaynaklandığı öğrenildi. Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, sağanak yağmurun aniden bastırması, BEDAŞ'ın elektrik kesintisi ile birleşince deşarj sisteminin çalışmaması bu olaya neden oldu." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber