Eski ekonomi bakanları ne yapıyor?

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 20 Temmuz 2009 07:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kabine revizyonu, en çok ekonomi bakanlarını vurdu. Revizyon ile birlikte koltuklarını kaybeden ekonomi bakanları ortadan kayboldular. Eski ekonomi bakanlarının ne yaptıklarını araştırdık:

NAZIM EKREN: Bakanlıktan önceki ?ekonomi konusunda rapor hazırlama' işine geri döndü. Ekren'in son olarak, yabancı bankacılarla ve yatırımcılarla görüşerek Türkiye hakkındaki görüşlerini araştırdığını öğrendik.

KEMAL UNAKITAN: Koltuğu Mehmet Şimşek'e devrettikten sonra ortadan kaybolan Unakıtan, ?sağılını yeniden kazanmak' için çalışıyor. Ahsen Hanım ile birlikte sık sık tatil bölgelerine giden Unakıtan'ın, Ahsen Hanım'la el ele sağlık yürüyüşler yaptığını öğrendik. Unakıtan'ın kontrol için de ameliyat olduğu ABD'nin Cleveland kentine gittiği ve olumlu sonuçla döndüğü Maliye kulislerinde konuşuluyor.

KÜRŞAD TÜZMEN: Spora düşkünlüğü ile bilinen Tüzmen'in bakanlıktan sonraki ilk işi, ?pilotluk kursu'na yazılmak oldu. Dalış konusundaki uzmanlığı ile bilinen Tüzmen'in, zamanın büyük kısmını uçuş ile ilgili çalışmalara adadığını öğrendik.

HİLMİ GÜLER: Bakanlığı döneminde ilginç enerji projeleri ile sık sık gündeme gelen Güler'in, enerji alanında yeni projeler üzerinde çalıştığını öğrendik. Güler'in ayrıca, seçmenlerine daha fazla zaman ayırdığı da konuşuluyor.

EKO ANKARA / HÜSEYİN ÖZAY

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber