Motosiklet tutkunu doktor kazada öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 27 Temmuz 2009 12:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde 3 gün önce motosikletiyle Çeşme'ye tatile giderken trafik kazasında ağır yaralanan Ren-Tıp Cerrahi Tıp Merkezi İşletme Müdürü 42 yaşındaki Dr. Mehmet Ayhan Oktay, yaşam savaşını kaybetti.

Kaza, geçen perşembe günü İzmir-Çeşme otobanında meydana geldi. Tatil için Çeşme'ye yönetimindeki 16 NU 994 plakalı BMW marka motosikletiyle giden Ren-Tıp Cerrahi Tıp Merkezi İşletme Müdürü Dr. Mehmet Ayhan Oktay, aşırı hız nedeniyle kontrolü kaybederken beton bariyerlere çarptı. Motosikletten düşüp bir süre yerde sürüklenen ve ağır yaralan Oktay'ı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerin bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları ilk müdahale ardından Dokuz Eylül Hastanesi'ne kaldırılan Oktay 3 günden bu yana verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetti.

Dr. Filiz Oktay ile evli motosiklet düşkünü olduğu belirtilen 2 çocuk babası Mehmet Ayhan Oktay'ın cenazesi yakınları tarafından Bursa'ya götürüldü. Bugün Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınacak namaz ardından cenazenin Hamitler Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi.

Yaklaşık 3 yıl önce evinden kamera ve dizüstü bilgisayarının çalınması üzerine Dr. Oktay yerel gazetelere ilan vererek hırsıza seslenmişti. Oktay'ın ?13 Mayıs 2006 Cumartesi gecesi Çekirge Mahallesi Mehmet Çıkmazı'ndaki evimden dizüstü bilgisayarımı ve kameramı alan SEVGİLİ HIRSIZIM, bilgisayarım ve kameram şu anda zaten sizindir. Ancak özellikle işimle ilgili bilgisayarımdaki dosyaların hayati önemi vardır. Vicdanınızı dinleyip aşağıdaki e-mail adresini kullanarak bana ulaşırsanız, yalnızca bilgileri iade edebileceğiniz ve hiçbir riskli duruma girmeyeceğiniz bir yol bulacağımıza inanıyorum? ilanı sonuç vermemişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber