Havalar nasıl olacak?

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 31 Temmuz 2009 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'de sıcaklık bugünlerde ortalama değerlerde seyrediyor, bugün Karadeniz ve kuzeyde yeniden sağanak yağmur başladı. Önümüzdeki hafta ise sıcaklıklar yükselecek.

- İstanbul'da rüzgar sert esmeye devam ediyor, hava serin ve bulutlu, hafif yağmur dahi olabilir. Ankara ve Bursa da kapanacak, İzmir güneşli, rüzgar biraz sert, sıcaklık 34 derece. Adana bugün daha bulutlu ve sıcaklık 36 derece.

Marmara'da havanın bulutlanması ve sert rüzgar sıcaklığı biraz daha düşürüyor, bölge 28-32 derece. Bugün Kocaeli, Sakarya, Bilecik çevresinde yağmur olasılığı yüksek.

Karadeniz'den gelen bulutlar, İç Anadolu'yu da kapatacak, Çankırı, Yozgat ve Sivas boyunca kısa süreli yağmur da olabilir. Sıcaklık Eskişehir'de 30, Sivas'ta 25 dereceye düşecek.

Ege'de iki gün sıcaklık temmuz ayı ortalama değerinde olacak. Bodrum'da 35, Denizli'de 36 derece. Pazardan itibaren ise 2-3 derece yükselecek. Sahillerde rüzgar yine çok sert. Açıklarda ise kuvvetli esiyor.

Akdeniz'de sıcaklık Antalya'da 38, Adana'da 36 derece ile ortalama değerlerde. Adana, Kahramanmaraş, İskenderun, Gaziantep boyunca gökyüzünde bugün daha fazla bulut görülecek. Diyarbakır 36 derece.

Doğu Anadolu'da hava parçalı bulutlu ve sıcaklık değişmiyor, Erzurum 24, Malatya 32 derece. Yarın Erzurum, Kars, Ağrı-Muş boyunca sağanak yağmur olacak.

Karadeniz'e yine yağmur geliyor. Bugün en fazla Zonguldak, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu boyunca görülecek. Ama diğer kentlerde de yağmur olacak. Yarın ise yağmur batıda zayıflarken, bu sefer Trabzon, Rize, Artvin boyunca kuvvetlenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber