Yağışlar etkili oluyor

Haber Giriş : 07 Ağustos 2009 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı sahil yollarını, alt geçitleri ve meydanları su bastı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi alınan bilgiye göre, Yenikapı Tren İstasyonu alt geçidi, Yenikapı Namık Kemal alt geçidi, Eminönü Nimet Abla Sirkeci dönüşü, Eminönü Mısır Çarşısı önü, Unkapanı Köprü altı, Sirkeci Meydanı, Yenibosna Kuleli durağı, Balat sahil yolu, Bakırköy sahil yolu ve Samatya sahil yolu yağmurdan olumsuz etkilendi.

Su birikintisi oluşan yerlere, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince müdahale edildi.

Kapalıçarşı'daki Kuyumcular Caddesi'nde de sağanak yağışın etkisiyle kanalizasyon patladı. Kanalizasyondaki sular, bir süre sonra Halıcılar Caddesi ile Sandal Bedesten Sokak'a yayıldı.

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, yağışlı havanın öğleden sonra Avrupa Yakası ve İstanbul Boğazı çevresinde lokal olarak etkili olacağını, akşam saatlerinde etkisini yitireceğini ifade etti.

Sıcak havanın, yağmurun etkisiyle 3-5 derece düşerek mevsim normallerine döndüğünü anlatan Yıldırım, yarın ve pazar günü hava sıcaklığının 28 derece hissedileceğini kaydetti.

Zonguldak'ta sağanak yağış etkili oluyor

Zonguldak'ta sağanak yağış etkili oluyor. Dün akşam ve bugün öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağışlara hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için ilginç yöntemlere başvuruyor.

Cuma vakti namaza giderken aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan kimi vatandaşlar başına çuval geçiriyor, kimi vatandaşlar ise naylon poşet ile ıslanmamanın çaresini arıyor. Vatandaşların yağmurdan kaçarken ortaya çıkan bu manzaralar, ilginç görüntülere sahne oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber