Eylemci hastane personeli, psikiyatri servisine yatırıldı

Haber Giriş : 10 Ocak 2005 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir hasta yakınına küfrettiği gerekçesiyle başhekimle tartışan, ardından da tepkisini ağzını bantlayarak gösteren hasta sevk memuru, psikiyatri servisine yatırıldı.

Mersin Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bulunan Bilgi İşlem Merkezi Hasta Sevk Birimi'nde görevli Metin Doğan (48), bir hastanın şikayeti üzerine başhekimle yaşadığı tartışmayı ağzını bantlayarak protesto etmesinin ardından psikiyatri servisine yatırıldı.

Mersin Devlet Hastanesi Başhekimi Murtaza Büyükkınacı, Metin Doğan'ın şizofreni hastası olduğu söyledi. Doğan hakkında 5 şikayet dilekçesi bulunduğunu ifade eden Büyükkınacı, en son olayda Bilgi İşlem Merkezi'nde işlem yaptıran bir hasta yakınına, "Sen dansöz müsün?" diye hakaret ettiğini, bu kişinin de kendilerine yazılı şikayette bulunduğunu belirtti. Doğan hakkında daha önce de 4 şikayet dilekçesi verildiğini kaydeden Büyükkınacı, söz konusu kişi hakkında açılmış bir idari soruşturmanın da devam ettiğini bildirdi. Metin Doğan'ın deprem sonrası çocuklarını kaybettiğini, bu yüzden psikolojik sorunları bulunduğunu dile getiren Murtaza Büyükkınacı, Doğan'ın Psikiyatri Servisi'ne yatırıldığını söyledi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber