Dur ihtarına uymayan motosikletli polise çarpıp kaçtı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Ağustos 2009 18:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te, radar kontrolü yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan ve üzerinde üç kişi olduğu belirlenen plakasız motosiklet, bir polis memuruna çarparak kaçtı. Hastanede tedavi altına alınan yaralı polis memurunun ayağında, kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep - Oğuzeli Karayolu üzerinde radar kontrolü yapan Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, üzerinde üç kişi bulunan plakasız motosikleti durdurmak istediler. Radardan oldukça hızlı bir şekilde geçen motosiklet, yola çıkarak dur ihtarı yapan polis memuru Yaşar Doğan'a çarparak olay yerinden kaçtı.

Yaralanan polis memuru Yaşar Doğan, olay yerine çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis memurunun kolunda, ayağında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu ve tedbir amacıyla yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Doğan'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilirken, Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, polis memurunu ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı. Radar kamerasında görüntüleri bulunan motosiklet ve üzerindeki şahısları yakalamak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber