Okul müdürü okulun çatısından düşüp öldü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ağustos 2009 10:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir lisenin müdürü, görev yaptığı okulun damından düşerek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Kazım Başer Mahallesi'nde bulunan Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Müdürü Oktay Girgin (54), 3 katlı okulun damından düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde okul görevlisinin 7 yaşındaki kızı Nisa Nur tarafından, düşerken görülen Girgin'in ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Yapılan ilk incelemede, şeker hastası olduğu öğrenilen Girgin'in, okulun damında beslediği tavşanlar için, dama ulaşan bir ağaçtan yaprak toplarken dengesini kaybederek düştüğü belirlendi.

Girgin'in borcunun bulunduğu ve maaşının hacizli olduğu ileri sürüldü. Okul müdürünün intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, incelemelerini sürdürüyor.

Olay yerine gelen Oktay Girgin'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

ADANA'DA, 3 KATLI OKULUN DAMINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBEDEN OKUL MÜDÜRÜNÜN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNDU

- Adana'da bir lisenin müdürü, görev yaptığı okulun bahçesinde ölü bulundu. Müdürün, dengesini kaybederek damdan düştüğü veya yüksek miktardaki borcu nedeniyle intihar etmiş olabileceği tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi, Kazım Başer Mahallesi'nde bulunan Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Müdürü Oktay Girgin (54), 3 katlı okulun damından düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde okul görevlisi Hüseyin Doğru'nun 5 yaşındaki kızı Nisa Nur Doğru tarafından düşerken görülen Girgin'in ölümüyle ilgili başlatılan inceleme devam ediyor. Yapılan ilk incelemede, Girgin'in okulun damında beslediği tavşanlara dama ulaşan bir ağaçtan yaprak toplarken dengesini kaybederek düştüğü belirlendi. Öte yandan; şeker hastası olduğu, borcu bulunduğu ve maaşının hacizli olduğu ileri sürülen Girgin'in intihar etmiş olabileceğinden şüpheleniliyor. İntihar olasılığı üzerinde duran polis

ekipleri, incelemelerini bu yönde de sürdürüyor.

Bu arada olayı haber alarak okula gelen Oktay Girgin'in yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ve Eğitim-Sen Şube Başkanı Güven Boğa da okula gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Büyükfırat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Girgin'in başarılı bir yönetici olduğunu belirterek, intihar etmiş olabileceğine ihtimal vermediğini söyledi. Büyükfırat, Girgin'in sigara içmek için okulun damına çıkmış olabileceğini ifade ederek şöyle devam etti:

"Sigara içerken oradaki bir ağaca merdiven dayamış, ağaç da zayıf bir ağaç, oradan düştüğü söyleniyor. Ağaç dalları da kırılmış. Küçük bir çocuğun tavşanları olduğu belirtiliyor. Onlara ağaçtan yaprak almak isterken düşme ihtimali var. Şu anda tespit edilen bir şey yok. İntihar olayına benzemiyor."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber