AKP'li başkan 6 metreden düştü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Ağustos 2009 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi Perşembe Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Burhan Ali Babaoğlu, belediyenin düğün salonu inşaatında denetim yaparken, merdiven altındaki beton kalıbın çökmesi sonucu 6 metre yükseklikten düştü. Hastaneye kaldırılan Başkan Babaoğlu'nun beyninde ödem oluştuğu ve sol kolunda kırık tesbit edildi.

Belediye Başkanı Burhan Ali Babaoğlu, bugün saat 16.00 sıralarında, belediye tarafından belde merkezinde yaptırılan düğün salonu inşaatındaki çalışmaları denetledi. 2 çocuk babası 46 yaşındaki Başkan Babaoğlu, inşaatın ikinci katından çatı katına çıkmak isterken, merdivenin altındaki beton kalıbın çökmesi sonucu 6 metre yükseklikten birinci kattaki beton zemine düştü.

HASTANE HASTANE DOLAŞTIRILDI

Yaralanan Başkan Babaoğlu, beraberindeki belediye görevlileri tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Babaoğlu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Tomografi cihazı arızalı olduğu için buradan da Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Başkan Babaoğlu, tomografi çekildikten sonra yeniden ZKÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan muayenede Başkan Babaoğlu'nun beyninde ödem oluştuğu ve sol kolunda kırık tesbit edildi. Başkan Babaoğlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı, ancak tomografi sonuçlarına göre kesin tespitin yapılacağı bildirildi.

Çaycuma Belediye Başkanı AKP'li Mithat Gülşen ile birlikte hastaneye gelen yeğeni Turgut Ali Babaoğlu, ?Başkanımız ölümden döndü. Daha kötü bir sonuçla karşılaşabilirdik. İnşallah kısa sürede iyileşir? dedi.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber