İLKSAN e-posta haber grubu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ağustos 2009 10:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuncer YILMAZ Bey den bir mail aldım yaptıkları çalışmaları kısaca özetlemişler ve yeni başlattıkları, İLKSAN e-posta haber grubundan bahsetmişler.

İLKSAN e-posta haber grubu; İLKSAN üyelerinin Doğru ve Güvenilir bilgiye hemen ulaşması açısından güzel bir çalışma olmuş, İLKSAN ile ilgili haberlerin zaman kaybetmeden kamuoyuna ve direkt üyelere duyurulması açısından çok faydalı olmuş.

www.ilksan.gov.tr adresine girerek çıkan formu doldurdum sadece e-mailinizi yazmanız yeterli, İLKSAN üyesi olmanıza da gerek yok. İLKSAN bu projesiyle tüm üyelerine ulaşmayı hedefliyor. Bizde tam destek veriyoruz. İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer YILMAZ Beye proje alt yapısını hazırlayan İLKSAN Bilgi İşlem Merkezinden Ümit Şahin Beye Teşekkür ediyor yeni çalışma ve projelerinin devamını bekliyoruz.

Sizde İLKSAN'ın e-mail haber grubuna katılarak yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Memurlar.net editörü
Ahmet Kandemir;

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar şeffaf, demokratik ve katılımcı yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Bu çerçevede İLKSAN ile ilgili her türlü bilgiyi web sayfamız aracılığı ile üyelerimiz ve kamuoyu ile paylaşıyoruz. Üyelerimiz web sayfamızda bulunan interaktif uygulama ile aidat kesintileri, gelen, giden evrak bilgileri, aldıkları sosyal yardımlar, ikraz aldılar ise ikraz ödemeleri ve kalan borcu, kefil iseler kefil oldukları borcun ödenme durumu dâhil kendilerine ait her türlü bilgiye ulaşabiliyorlar.

Yine şeffaf yönetim anlayışımızın bir parçası olarak 2008?2009 öğretim yılında Karadeniz ve Güneydoğu illerinde yaptığımız üye bilgilendirme toplantıları ile üyelerimizle görüşmeler yaptık, anketler yaparak üyelerimizin görüşlerini aldık. Bu uygulamayı 2009?2010 yılında da sürdürmeyi düşünüyoruz. Gerek üye bilgilendirme toplantılarında yaptığımız, gerekse web sayfamızdan ?üye memnuniyet anketi? uygulaması ile üyelerimizin görüş ve beklentilerini alarak İLKSAN'ı olabilecek en iyi seviyeye taşımaya gayret ediyoruz.

Üyelerimizin web sayfamız aracılığı ile bilgilendirilmesi ve okul ziyaretlerimizin yanı sıra, e-posta haber grubu kurarak İLKSAN ile ilgili haberlerin zaman kaybetmeden kamuoyuna ulaştırılması ile ilgili çalışmalara başladık.

Veritabanımızda e-posta adresi kayıtlı bulunan 125 binin üzerinde üyelerimize e-posta gönderebiliyoruz. Haber grubumuz, üye olmasa dahi İLKSAN ile ilgili haberleri almak isteyen herkese açık. Bu amaçla www.ilksan.gov.tr adresimizde bulunan http://www.ilksan.gov.tr/uye-mail-formu.asp haber grubundaki üyelik formunu doldurarak e-posta adresini bildiren herkese İLKSAN ile ilgili haber ve duyuruları göndermeyi planlıyoruz.

İLKSAN e-posta haber grubunun üyelerimize duyurulması için desteklerinizi bekliyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

İLKSAN Genel Başkanı
Tuncer YILMAZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber