Havalar nasıl olacak?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 29 Ağustos 2009 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra Kars, Ağrı, Iğdır ile Adana ve Mersin'in kuzey ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin güney kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının; bugün iç ve doğu bölgelerimizde 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu bölgelerimizde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA : Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE : Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ : Bölgenin doğusu parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Adana ve Mersin'in kuzey ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ : Az bulutlu ve açık geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ : Doğusu parçalı ve çok bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

DOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars, Ağrı ve Iğdır çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU : Az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber