Üsküdar'daki İETT kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2009 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Üsküdar'da, Zafer bayramı için Boğaz'da yapılan geçit törenini izledikten sonra evlerine dönen Ok ailesinin iki İETT otobüsünün arasında kaldığı kazada ölü sayısı ikiye yükseldi. Aynı kazada ağır yaralandığı öğrenilen 16 yaşındaki Büşra Çotur, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenlenen tören geçidini izleyen Ok ailesi, törenin ardından dönüşe geçti. Evlerine giden otobüse binmek için yoldan karşıya geçmeye çalışan anne Hatice (28), baba Metin (30) ve çocukları 7 yaşındaki Züleyha ile 4 yaşındaki Enes, kaldırım kenarında park halinde bulunan İETT'ye ait çift katlı iki otobüsün arasından geçmek istedi. Ok ailesinin iki otobüsün arasından geçtiği sırada arkada bulunan otobüs aniden hareketlenerek önündeki otobüse hızla arkadan çarptı. Bir anda ne olduğunu anlamayan Ok ailesi iki otobüs arasında sıkıştı. Vatandaşların ve sağlık ekiplerinin yardımı ile 4 kişilik Ok ailesi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ağır şekilde yaralanan minik Enes kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba Metin Ok da ağır yaralandı. Olayda 7 yaşındaki Züleyha çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanırken anne Hatice Ok kazadan yara almadan kurtuldu.

Bu arada, aynı kazada Ümraniye 75. Yıl Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Büşra Çotur'un da ağır yaralandığı öğrenildi. Çotur, tedavi gördüğü Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber