Ergenekon duruşmaları ertelendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2009 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ergenekon davasının görüldüğü duruşma salonunda elektronik sistemlerin yağmurdan zarar görmemesi için mahkeme başkanı tarafında duruşmaların ertelediğini açıkladı.

Ergin, veri erişim paylaşım kullanma esasları imza töreni sonrası Silivri Cezaevi Kampüsü içerisinde Ergenekon davasının görüldüğü tavanı çöken duruşma salonu ile ilgili soruları cevapladı.

Çok büyük bir afetle karşı karşıya olduklarını ifade eden Ergin, "Trakya'da ve Marmara'da afetten zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Hayatını kaybeden insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Spor salonu olarak yapılan tesisin büyük dava için duruşma salonuna dönüştürüldüğünü belirten Ergin, "Duruşma salonu değil ama fuaye bölümünün asma tavanı yağmurdan etkilenmesi sonucu çöktü. Tabiî ki teknik bir eksikli var. Konuyla ilgili incelemeleri yapıyoruz." diye konuştu.

Ergin, Ergenekon davasının görüldüğü duruşma salonunda elektronik sistemlerin yağmurdan zarar görmemesi için mahkeme başkanı tarafından duruşmaların ertelediğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber