MEB, yönetici atamaları için sınav tarihlerini belirledi

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik 13 Ağustos 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Söz konusu bu yönetmeliğe göre, Bakanlığa bağlı resmî eğitim kurumlarına yönetici atamaları için sınav yapılacaktır. Daha önce sınav tarihleri medyaya yansımış olup, Bakanlık bugün yaptığı açıklama ile bu tarihleri doğrulamıştır. Bakanlığın resmi açıklaması için başlığa tıklayınız.

Eğitim kurumları müdür ve müdür yardımcılığı seçme sınavı kılavuzu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Eylül 2009 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlığımıza bağlı resmî eğitim kurumlarına yönetici olarak atanacakların belirlenmesi için Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Müdür Yardımcılığı için 31 Ekim 2009, Müdürlük için 01 Kasım 2009 tarihlerinde Seçme Sınavı yapılacaktır.

Sınavla ilgili bilgilendirme amaçlı hazırlanan Sınav Kılavuzu http://www.meb.gov.tr internet adresinde 28/Eylül/2009 günü yayımlanacaktır.

Adaylar, başvurularını 05-09 Ekim 2009 tarihleri arasında http://www.meb.gov.tr internet ortamında yapılabileceklerdir.

Müdür ve Müdür Yardımcılığı Seçme Sınavı'nın her ikisine de katılmak isteyen adaylar Yönetmeliğin ilgili hükümlerini taşımaları halinde başvuruda bulunabileceklerdir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber