112 sağlık memurlarının buz zemin üzerindeki zor anları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2009 18:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da Kısa Mesafe Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası'nda yere düşen bir sporcuya ilk yardımda bulunmak üzere piste giren sağlık görevlileri, zor anlar yaşadı. Düşmemek için büyük çaba gösteren iki sağlık memuru, görevlilere tutunarak sporcuya müdahalede bulundu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Kısa Mesafe Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası ilk kez Erzurum'da yapıldı. Erzurum, Kocaeli ve Ankara'dan katılan 25 sporcu ile 2 gün sürecek yarışma zamana ve rakibe karşı yapılıyor. 500 ve 1500 metreyi en erken zamanda bitirebilmek için kıyasıya mücadele eden sporculardan bazıları dengesini kaybederek düştü.

Sert bir şekilde buz zemin üzerinde yuvarlanan bir sporcu yerinden kalkamayınca, salonda hazır bekleyen 112 sağlık memurları duruma müdahale etmek istedi. Günlük ayakkabıları ile girdikleri buz zeminde yürümekte zorlanan sağlık memurlarına görevliler yardım etti. Sedye ile taşınan sporcuyu götürürken sağlık memurlarının düşmemek için gösterdikleri çaba dikkat çekti.

Sağlık ekipleri yaralı sporcuyu pistten çıkarmayı başardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber