Kılıçdaroğlu'dan yeni bir dosya

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Eylül 2009 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de yeni bir dosya açıklayarak, ?Hazine Müsteşarlığı'nın önünde bir dosya var. Bu dosyayı Hazine Müsteşarı niye imzalamıyor? O raporda hangi bakanın dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor?? diye sordu

Sındırgı'ya gelen Kılıçdaroğlu, Meydan Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla söyleşirken önemli açıklamalar yaptı. Esnaf ziyaretleri sırasında Ak Parti Sındırgı İlçe Başkanı Danyal Eroğlu'nun eczanesine bilmeden girdiğini, başkanın kendisine neden seçim sırasında dosya çıkarıp, daha sonra çıkarmadığını sorduğunu belirten Kılıçdaroğlu, yeni bir dosya açtı.

1.3 milyar lira

Kılıçdaroğlu, ?Hazine Müsteşarlığı'nın önünde bir dosya var. Bu dosyayı Hazine Müsteşarı niye imzalamıyor. Medya duysun. Bu raporu bekliyorum. O raporda hangi bakanın dokunulmazlığının kaldırılması isteniyor? O raporda 1.3 milyar liralık hortum var. O arkadaş sormasaydı, bunu söylemeyecektim. Başbakan ve Babacan cevabını versin. Yoksulun sırtından doyan doyana. Bunlar yoksulun sırtından doydular. Bu dosya onunla ilgili. Bu dosya çıktığı zaman o yoksulluğun nasıl sömürüldüğünü, kömür dağıtarak nasıl birilerine katrilyonların aktarıldığını göreceğiz. Yürekleri yetiyorsa imzalasınlar? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber