Havalar nasıl olacak / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Ekim 2009 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Sinop ve İnebolu çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz (Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt) ile Kars ve Ardahan çevrelerinde aralıklarla sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Güney, iç ve batı bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer kesimlerde önemli bir değişiklik görülmeyecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve doğu, zamanla batı ve güney kesimlerde güney ve güneybatı; doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer hafif sis görülecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop ve İnebolu çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin batısında yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu karadeniz kıyıları (Trabzon, Rize, Hopa) ile zamanla Doğu Karadeniz bölümü (Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt) aralıklı sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...










Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber