Kayıp öğretim görevlisi not bırakmış

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Ekim 2009 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sabancı Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan ve öğrencileri tarafından çok sevilen 36 yaşındaki Dicle Koğacıoğlu'nun otomobili, Boğaziçi Köprüsü üzerinde terk edilmiş olarak bulundu.

İçinde kredi kartları, çantası ve evraklarının bulunduğu otomobilinde bıraktığı not ise karakola çağrılan yakınlarına verildi. Öğretim üyesi Koğacıoğlu'nun ? Annem, babam, Poyraz (kardeşi) beni affedin çok acı var dayanamıyorum?şeklinde yazdığı görüldü. Polis köprü üzerinde park edilen aracın kapılarının açık ta bulunduğunu belirterek kamera kaydığı incelemelerinde intihar görüntüsünün bulunmadığını bildirdi.

İNTİHARDAN ŞÜPHELENİLİYOR

Polis, tüm çabalara karşın ulaşılamayan Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dicle Koğacıoğlu'nun intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Boğaziçi Köprüsü üzerinde dün saat 06.00 sıralarında terk edilmiş bir otomobil gören vatandaşlar, polise bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan araştırmada 34 UE 4372 otomobilin Sabancı Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Dicle Koğacıoğlu'na ait olduğunu belirledi. Dicle Koğacıoğlu'na ulaşamayan polis ekipleri, köprü kameralarını incelemeye aldı, ancak herhangi bir bulguya rastlanmadı. Otomobil, çekici yardımıyla kaldırılırken, Dicle Koğacıoğlu'nun intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber