Şırnak'ta öğrenci kaçırıldı iddiası

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ekim 2009 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, bir öğrencinin zorla arabaya bindirilerek kaçırıldığı iddiası veliler arasında tedirginliğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, bir ilköğretim okulunda okuyan 8 yaşındaki S.K'nın, ''beyaz bir araç ile İpekyolu Caddesi üzerinde ağzı kapatılan bir öğrencinin zorla arabaya bindirildiği'' yönündeki iddiası kısa sürede ilçe geneline yayıldı.

Olayı duyan öğrenci velilerinden bir bölümü çocuklarını okula göndermezken, bazıları da çocuklarıyla birlikte okula gitmeye başladı.

Veliler arasında tedirginliğe yol açan iddialar üzerine Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sadık Piyade ve Silopi Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, söz konusu okula gelerek, emniyet mensupları ve okul yöneticilerinden bilgi aldı.

Silopi Milli Eğitim Müdürü Metin Bayar, konuyla ilgili şunları söyledi:

''Olayın doğruluğu konusunda herhangi bir net bilgi yok. Emniyet ve jandarmaya intikal eden bir başvuruda yok. Bu sadece bir iddiadan ibaret. Eğitim öğretim devam ediyor. Anne ve babaların kaygı duymaları için herhangi bir sebep bulunmamakta.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber