Malatya İnönü Üniversitesinde öğrenci kavgası: 3 yaralı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2009 12:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında 7 öğrenci, şehire taşınan kavganın devamında ise 3 öğrenci yaralandı.

Olay, İnönü Üniversitesi Kampüsü otobüs durakları bölgesinde meydana geldi. Karşıt görüşlü öğrenciler S.O (25) ile E.G.G (21) arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Otobüs durakları bölgesinde bekleyen 10-15 kişilik öğrenci grubunun da olaya karışması ile çıkan kavgada hafif şekilde yaralanan Y.K. (20) M.K.G (19) E.G.G, V.Ş (21) Ü.K (19) U.A.Y (20) ve S.O, Turgut Özal Tıp merkezinde ayakta tedavilerinin yapılmasına müteakip taburcu edildi.

Jandarma tarafından bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tahkikata başlanıldığı kaydedildi. Bu arada, kampüsdeki kavganın devamı Malatya merkezde yaşandı. Merkez PTT Caddesi ara sokak'ta meydana gelen olayda, üniversite öğrencileri oldukları iddia edilen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmada, F.B ve S.D bıçakla, U.A.Y ise aldığı darp neticesinde yaralandı. Yaralılar ambulans ile Malatya Devlet Hastanesine kaldırılırken polis, 2 kişiyi bıçakla yaralayıp, kaçan şahısların aramasına başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber