Emniyetten firarda, 2 polis açığa alındı

Haber Giriş : 22 Ekim 2009 17:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, gözaltında tutulan iki uyuşturucu satıcısının nezarethaneden kaçtıkları iddiasıyla ilgili olarak "Gereğini yaptık" dedi.


Emniyet'ten şaka gibi firar


İddiaya göre, torbacılık yaptıkları sırada suçüstü yakalanarak gözaltına alınan 2 kişi, Pazar günü Emniyet Müdürlüğü'nün nezarethanesinden kaçtı. Ünlülere uyuşturucu sağladığı öne sürülen iki satıcı gece, nöbetçi polisin yokluğundan faydalanarak demir parmaklıkları esneterek koridora çıktı. Zanlılar daha sonra kapıdan da çıkarak kaçtı. Olayla ilgili iki polisin açığa alındığı öne sürüldü. İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, konuyla ilgili olarak soru soran basın mensuplarına cevap vermekten kaçındı.

Çapkın, ısrarlı sorular üzerine, "Beyanat vermeye gerek yok. Biz gereğini yaptık" demekle yetindi.

ADNAN SULAR


Firarla İlgili 2 Polis Açığa Alındı

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü nezarethanesinden bir kişinin firar etmesiyle ilgili soruşturma sürerken, olayla ilgili olarak 2 polis memuru açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 2 şüpheli firar girişiminde bulundu.

Şüphelilerden 1'i kaçmayı başarırken, diğer şüpheli bir polisin fark etmesi üzerine yakalandı.

Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü, 2 polis memurunun da açığa alındığı öğrenildi.

Bir gazetecinin sorusu üzerine İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Beyanat vermeye gerek yok. Gerekeni yaptık" dedi.

AA - İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber